Team Luchtbal

GROET U HARTELIJK

In de zomer van 2015 leerde Steve Aernouts de heer Sus Slaets kennen. Na een paar feestelijke maanden werd het al snel duidelijk dat het doodzonde zou zijn om dit feestje niet te verplaatsen naar het toneel. TEAM LUCHTBAL was een feit.

Nu ligt er een stapeltje (hier nog onontdekte) Amerikaanse toneelstukken klaar die niet kunnen wachten om gespeeld te worden omdat ze slim, grappig en ontroerend zijn. Deze combinatie geniet dan ook onze voorkeur. KLEIN KLOOTZAKSKES zal ons debuut worden.

Omdat de kans groot is dat u ons pas aanschouwt nadat u bent overgegaan tot de officiële aankoop van een ticket beloven de leden van Team Luchtbal in ruil dat het publiek niet eerst een cursus dramaturgie dient te volgen, noch tot de aankoop van een metaforenboekje moet overgaan.

U hoeft geen meerwaardezoeker te zijn noch een minderwaardezoeker.  Een waardige zoeker is al goed. U verdient mooie, ontroerende, geestige, goed gespeelde verhalen. Wij schenken het u met alle plezier. Gewoon, omdat we daar zin in hebben. Omdat we samen met u ouderwets plezier willen maken. Omdat het leven te kort is voor iets anders.

Leden

steve1

Steve Aernouts

Steve Aernouts is acteur en medeoprichter van Team Luchtbal.
In een ver verleden speelde bij rollen bij Het Gevolg, Luk Perceval, Het Zesde Bedrijf ea. De laatste jaren speelt hij vooral samen met Laura Van Dolron. “Sartre zegt sorry” en “Wat nodig is” zijn de twee laatste voorstellingen.

Op tv gebied schreef en speelde Steve mee met “Amateurs”. Ook was hij te zien in talloze reeksen als gastacteur. Op filmgebied speelde bij blinde Benny in “Any way the wind blows”, Freddy in “De Indringer” en recent was hij te zien als Remsk in “Liebling”, een film die hij mee op poten hielp zetten.

Sus Slaets

Sus Slaets is acteur en medeoprichter van Team Luchtbal.
Nog voor hij zijn opleiding aan Dora van der groen begon speelde hij bij ‘Vaneigens’, de afsluiter van het populaire programma ‘Man bijt hond’. Een aantal jaren was hij te zien in ‘En Daarmee Basta’ op Ketnet. Op het toneel speelde hij o.a. bij Zuidpool, 4Hoog, HETPALEIS, De Werf en Bronx. Momenteel is hij te zien in een productie van HETPALEIS, Gerolimenos.

sus
Scroll to top